Exportemballage i starkwell

Vi skapar skräddarsydda exportemballage som passar just dina produkter och behov.

Exportemballage för frakt på pall

Många av våra kunder exporterar gods på pall. Här finns många sätt att bygga en flexibel lösning med låg vikt. 

Vi använder ofta en lösning med botten, krage, hörnstöd och lock samt en inredning som anpassas för att maximera antalet produkter eller komponenter som kan packas på varje pall.

Sonopost kantstöd ger extra hållfasthet och skydd.

Exportemballage för större gods

Skrymmande gods kräver ofta speciallösningar och här kan vi kombinera olika material till en lösning som fungerar väl även om logistiken innebär en eller flera omlastningar på vägen.

Kartonger med eller utan anpassad inredning

Att kunna stapla kartonger med tyngre innehåll är en annan vanlig önskan bland våra kunder. Både lagerhållning och transporter förenklas av detta. Vi erbjuder kartonger både med och utan inredning, men det vanligaste är att våra kunder vill ha en komplett lösning.

Skräddarsydda exportemballage, även i mindre serier

Vi på Interwell är specialister på att ta fram smarta, skräddarsydda exportemballage och packlösningar och vi har förmågan att leverera även i mindre antal och satspackat, för dig som producerar nischade produkter i kortare serier. 

Spara pengar med rätt exportemballage

Smart utformade exportemballage minskar hanteringstiden och bidrar till effektivare paketering. Din personal kan helt enkelt packa varje leverans snabbare.

Om du ersätter emballage av trä eller plywood med Interwell kan du minska transportvikten på alla dina leveranser.

Vi hjälper dig också att hitta lösningar som gör att fler produkter kan packas på varje pall eller i varje kartong, så att du slipper betala för onödigt stor volym.

Utmana en emballageexpert!

Vi tar oss an de mest kluriga uppgifter och är nästan säkra på att vi kan hitta en bättre lösning än du själv kan klura ut. Skicka ett mejl till oss och utmana en av våra förpackningsutvecklare.

Relaterat

Interwell starkwell

Interwell starkwell är 3-4 gånger starkare än vanlig wellpapp och lämpar sig för tillverkning av tåliga, staplingsbara emballage som kan återvinnas i samma processer som vanlig wellpapp.

Hållfast och hållbar

Vår starkwell är stark men lätt. Den är härdad för större hållfasthet, men kan återvinnas i samma process som vanlig wellpapp. 

Upp