Interwell starkwell

Interwell starkwell är 3-4 gånger starkare än vanlig wellpapp och lämpar sig för tillverkning av tåliga, staplingsbara emballage som kan återvinnas i samma processer som vanlig wellpapp.

Starkwell med hög hållfasthet

Interwell-materialet är en härdad wellpapp med mycket god hållfasthet. Den lämpar sig väl för att ersätta trä eller plywood i olika typer av exportemballage. I de allra flesta fall fungerar det bra att stapla även tyngre gods som är förpackat i boxar eller pallkragar tillverkade av vår härdade wellpapp.

Brandsäker, fukttålig starkwell

Vätskan som används för att härda Interwell-materialet ger pappen större hållfasthet, men bidrar också till att göra materialet både brandsäkert och mer fukttåligt.

100% återvinningsbart

Interwell starkwell ska sorteras och återvinnas på samma sätt som vanlig wellpapp. Materialet lämpar sig väl som råvara för produktion av ny papp och wellpapp. Det lämpar sig inte för energiåtervinning (förbränning i avfallskraftvärmeverk) eftersom härdningen gör materialet svårantändligt.

Utmana en emballageexpert!

Vi tar oss an de mest kluriga uppgifter och är nästan säkra på att vi kan hitta en bättre lösning än du själv kan klura ut. Skicka ett mejl till oss och utmana en av våra förpackningsutvecklare.

Relaterat

Exportemballage

Vi skapar skräddarsydda exportemballage som passar just dina produkter och behov.

Hållfast och hållbar

Vår starkwell är stark men lätt. Den är härdad för större hållfasthet, men kan återvinnas i samma process som vanlig wellpapp. 

Upp