Om oss

Vi utvecklar, tillverkar och levererar innovativa och kundanpassade emballagelösningar som sänker våra kunders totalkostnad och miljöpåverkan.  

Interwell AB

Interwell har lång erfarenhet och stor kunskap att skapa kompletta, innovativa förpackningslösningar inom många branscher med fokus på tillverkande industri. Interwell grundades 1987 utifrån vår unika patatenterade process att härda wellpapp. En förädling gör att vi kan leverera våra världsunikt starka men ändå lätta och smidiga förpackningar. Sedan 2009 ingår vi in den globala Lamiflexkoncernen.

Genom vår djupa kunskap om att kombinera olika material och leverera emballage satspackat skapar vi värde för våra kunder i hela försörjningskedjan. Vår förmåga att ha snabba leveranstider, leverera korta serier underlättar vi våra kunders emballering.

Vi är en del av Lamiflex-koncernen som levererar industrispecifika förpackningslösningar globalt.

Mission

Interwell har under många arbetat för att skapa kostnadseffektiva förpackningslösningar inom de branscher vi är verksamma inom. Våra lösningar hjälper våra kunden att sänka sin totalkostnad för sitt emballage till ett minimum. Därutöver syftar många av våra lösningar att inkludera andra bredare aspekter för att sänka totalkostnaden såsom spill, transport, återvinning, arbetsmiljö, image och personalkostnader.

Vår mission är att effektivisera sättet packa produkter på och tillgängliggöra dessa kunskaper och erfarenheter till andra kunder.  

Vision

Vår vision är att fortsätta vara ledande inom att ta fram effektiva förpackningslösningar inom de branscher vi är verksamma inom.  Genom att utveckla och tillhandahålla rätt lösning till rätt produkt hjälper vi kunder att sänka kostnader, minska miljöpåverkan och förbättra arbetsmiljön för anställda.

Våra värderingar

Engagemang och kreativitet i litet som stort

 

Vi är engagerade i ett stödja och utveckla våra kunder, partners och anställda. Vi är kreativa för att skapa och utveckla optimala lösningar utifrån förutsättningarna hos våra kunder och partners.

Engagemang och kreativitet minimerar miljöpåverkan från vår tillverkning och slutprodukter. Vi har både förmåga att utveckla innovativa lösningar men också vara lokalt och personligt stödjande.

Utmana en emballageexpert!

Vi tar oss an de mest kluriga uppgifter och är nästan säkra på att vi kan hitta en bättre lösning än du själv kan klura ut. Skicka ett mejl till oss och utmana en av våra förpackningsutvecklare.

UpP