Inga reklamationer på grund av skadat emballage

Seibu Giken DST är en svensk tillverkare av sorptionsavfuktare. Avfuktare från DST säljs via ett världsomspännande representantnät samt från dotterbolag i Kina, Polen och USA.

DST har använt Interwells kompletta lösningar för att distribuera avfuktarna sedan 1990-talet. Lösningarna är både well-lådor i Interwells design med olika inreden, men även träemballage för större maskiner.

Inköpschef Elias Shahin berättar att de aldrig haft en reklamation på grund av trasigt emballage under tiden man har använt emballage från Interwell vilket är mycket viktigt för dem.

”Eftersom emballaget är enkel att använda, kommer satspackat och tål stapling mycket bra fungerar det bra i vår produktion, vilket är betydelsefullt för oss som ofta hanterar ett tungt material. En del av våra leveranser går via flyg, och då är den låga vikten ytterligare en positiv aspekt. Interwell har möjlighet att vara flexibla, ha små serier och snabba leveranser, vilket också är värdefullt för oss.”

Fler artiklar

Så fungerar satspackat emballage

Med satspackat emballage får du ett emballaget levererat i färdiga kit som är färdiga för användning. Det sparar tid för den som packar och minskar spillet till ett absolut minimum. Här ser du hur Interwells pallcontainer levereras som ett ”platt paket” och hur enkelt det är att sätta upp den:...